Basis Tuinartikelen Die Je Moet Hebben
Tuinartikelen

Basis Tuinartikelen Die Je Moet Hebben

Er zijn een paar basisgereedschappen die je nodig hebt om van je tuin een succes te maken. Een handtroffel is essentieel voor het losmaken van klompjes grond, het graven van kleine gaten en het verplanten van zaailingen. Je moet het ook gebruiken om onkruid op te graven. Of u nu een kleine tuin in een container laat groeien of een grootschalig landschap plant, u zult regelmatig een troffel gebruiken. Het is een goed idee om te investeren in een hoogwaardige troffel op instapniveau met een stevige houten handgreep.

Tuinieren kan fysiek inspannend zijn en veel beginnende tuiniers realiseren zich niet hoeveel schade hun lichaam aanricht. Een goede tuinhoed kan helpen om je hoofd en nek te beschermen tegen de zonnestralen. Een hoed die speciaal voor tuinieren is gemaakt, kan gevoelige nekgebieden beschermen. En vergeet de onkruidverdelger niet. Deze items zijn een must-have voor elke tuinier. Er zijn veel soorten tuingereedschap, maar je zou er geen verzameling van moeten hebben.

Een handtroffel is essentieel voor het planten van kleinere eenjarige planten en het losmaken van grond rond de basis van een bestaande plant. Kies er een met een stevige kop, comfortabele grip en ergonomische handgrepen. Het moet ook worden geleverd met een roestvrije aluminium doorvoertule en een touwtrekkoord om het op zijn plaats te trekken. Een troffel voor alle doeleinden, de DeWit Forged Hand Fork, is verkrijgbaar in zes bij zes voet, acht bij acht voet, twaalf bij twaalf voet en vijftien voet lange opties.

Een schop is een veelzijdig hulpmiddel voor het voorbereiden van de grond en het graven van gaten. De klassieke rondkopschop kan worden gebruikt om zaden te graven en te verplanten, terwijl een Kombi-spitschop is ontworpen om zware klei te verwerken. Zorg ervoor dat u de juiste kiest voor uw lengte en grondsoort. Zoek ook naar een schop met een lange steel die niet buigt. U kunt ook een tuinhark met metalen tanden kopen. Een grondhark is geweldig voor het egaliseren van compost of het maken van een kruimelig zaaibed.

Een dibber is een puntig houten gereedschap dat wordt gebruikt om gaten in de grond te graven. Je kunt een dibber kopen in een tuinwinkel of er zelf een maken. Een dibber heeft een D-vormig handvat en taps toelopende tanden, en is handig voor het opbreken van harde grond, het beluchten van kleine oppervlakten en het verdelen van vaste planten. De meest voorkomende toepassingen van een graafvork zijn het graven in ondiepe, compacte grond en het opvorken van losse grond, of het verwerken van compost in uw tuinbed.

Hoewel handschoenen niet strikt noodzakelijk zijn voor lichter tuinieren, zijn ze erg belangrijk. Handschoenen houden je handen schoon en voorkomen blaren. Zoek naar handschoenen met waterdichtheid. Tuinhandschoenen kunnen gemaakt zijn van nitril, maar varianten met een lange steel bieden meer bescherming. Tuinschaar: Deze schaar heeft vlijmscherpe mesjes die perfect zijn voor het knippen van bloemen en kruiden. Trimscharen zijn bedoeld als aanvulling op handsnoeischaren en moeten ergonomisch ontworpen zijn voor comfort.

Bogs-laarzen: Als je tuiniert in een droog klimaat, houdt een paar Bogs-laarzen je voeten droog en warm. Bogs is al jaren een vertrouwd merk voor tuinlaarzen. Ze zijn er in verschillende kleuren, waaronder salie en mokka. U kunt ook kiezen voor regenlaarzen of klompen om te dragen terwijl u in de tuin werkt. Als je tuiniert in een klimaat met koude winters, maakt Bogs ook regenlaarzen.

Comments Off on Basis Tuinartikelen Die Je Moet Hebben