Hoe Maak Je Een Barbecue
Barbecue

Hoe Maak Je Een Barbecue

De stappen om een ​​barbecue te bouwen variëren afhankelijk van smaak, budget en gewenste look. Verschillende soorten vereisen verschillende materialen, montage-instructies en overwegingen. Alle barbecues hebben een hittebestendige vuurhaard nodig, een metalen rooster om voedsel boven de warmtebron te houden en een middel om as en luchtstroom te verwijderen. Welk type barbecue je ook kiest, een gids helpt je bij het maken van een barbecue die eruitziet en functioneert zoals jij dat wilt.

Maak voor het metselen de basis voor de barbecue klaar. Meestal is één laag stenen voldoende voor de basis en kan de tweede laag worden gebruikt voor het voorbereidingsoppervlak. Als u besluit een betonnen plaat te gebruiken, kunt u er het beste een kopen die even groot is als het grillrooster. Zorg er bij het plaatsen van de grill voor dat de basis waterpas en sterk genoeg is om de zware barbecueconstructie te dragen.

Zorg ervoor dat er ruimte rond de omtrek is voor de barbecuekuil. De zijkanten van de barbecueput moeten minstens 5 cm van de rand van de plaat verwijderd zijn. Voor een complexere constructie moet een ruimte tussen stenen minstens één vinger breed zijn. Daarnaast moet de barbecue een opbergruimte hebben, zoals een plank of ovendoos, en een uitneembare asopvangbak.

Om een ​​barbecue te bouwen, begint u met een vlakke plek ervoor. Graaf indien nodig een kleine betonnen basis. Houd rekening met weer en wind voordat u de barbecueplaats bouwt. Geef de grootte van de barbecue aan met een krijtstreep. Leg vervolgens twee lagen stenen. Laat 1/2 inch ruimte tussen de stenen voor de mortelvoegen. Leg vervolgens een metalen rooster op een niveau dat comfortabel is voor u en uw gasten.

Vervolgens moet u vuurroosters, stenen en andere materialen voor uw barbecue aanschaffen. Zorg er ook voor dat u de brandcodes in uw stad controleert voordat u een barbecue installeert. Als u vragen heeft, kunt u voor een uitgebreide handleiding terecht bij uw plaatselijke ijzerhandel of leverancier. Deze gids helpt je bij het bouwen van de barbecue van je dromen. U kunt zelfs meer leren over barbecues door deze eenvoudige stappen te volgen.

Zorg er eerst voor dat de stenen waterpas zijn. Zo voorkom je dat de barbecuekuil gaat schuiven. Onthoud ook dat je mortel moet gebruiken om de stenen te versterken. Bakstenen zijn relatief goedkoop om te kopen, dus ze zijn de beste optie als je een beperkt budget hebt. En vergeet niet om uw constructie regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat deze waterpas staat. Als er extra mortel is, zal het moeilijk zijn om het weg te schrapen als het eenmaal droog is.

Vervolgens heb je een vuurkist nodig. Veel mensen gebruiken natuursteen voor hun tuinbarbecues. Enkele populaire soorten zijn marmer, basalt, graniet, kalksteen, gneis en zandsteen. Deze steensoorten hebben meer zorg nodig dan de andere. Andere mensen gebruiken veldstenen, wat vervelend en tijdrovend kan zijn, maar duurzaam is en vaak het originele ontwerp heeft. Het ontwerp is ook erg aantrekkelijk.