Decoratie

Waarom u uw kerstverlichting serieus moet nemen

Laten we eerlijk zijn: Kerstverlichting is geen raketwetenschap. Maar een slecht verlicht huis kan een van de meest deprimerende aanblikken van de feestdagen zijn. Daarom moet u uw kerstverlichting dit jaar serieus nemen en ervoor zorgen dat uw huis zo goed mogelijk verlicht is. Met deze tips zal uw huis stralend schitteren terwijl u zelfs de kosten bespaart door naar de kerstverlichting outlet te gaan. Als u in december wel eens in een wijk hebt rondgereden, is het u misschien opgevallen dat sommige huizen er in deze tijd van het jaar veel mooier uitzien dan andere. Dat is niet omdat de eigenaars van die huizen bijzonder goedhartige mensen zijn of zo; het is omdat hun eigenaars een beetje meer aandacht besteden aan hun decoraties dan andere mensen doen. Zelfs als u niet veel geld te besteden hebt – of zelfs als u in een appartement woont – zijn er manieren om thuis een uitzonderlijke vakantiesfeer te creëren die geen fortuin kost en slechts een paar eenvoudige stappen vereist.

Plan van tevoren

Kerstversieringen verschijnen niet zomaar op 1 november. U moet er ruim van tevoren mee beginnen, zodat u de versieringen kunt kopen die u wilt en genoeg tijd hebt om alles klaar te maken. Als u op de meeste mensen lijkt, zult u in de herfst en winter een heleboel andere dingen aan uw hoofd hebben die voorrang hebben op Kerstmis, dus u moet er bovenop blijven zitten. Als u uw kerstvreugde wilt maximaliseren zonder een klein fortuin uit te geven, zult u vroeg willen winkelen. U moet er ook voor zorgen dat u voldoende ruimte in huis hebt om uw versieringen op te bergen. Als u in een klein appartement woont, hebt u misschien niet veel mogelijkheden om uw versieringen op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Gebruik led-verlichting

LED-lampjes zijn veel goedkoper dan andere soorten lampjes, en ze gaan veel langer mee, waardoor ze een geweldige optie zijn voor iedereen die geld probeert te besparen op zijn kerstverlichting. Bovendien worden ze niet zo heet als andere lampjes, waardoor ze veiliger zijn in gebruik. LED-verlichting komt in een grote verscheidenheid van kleuren, vormen en stijlen, zodat u gemakkelijk kunt maken wat voor soort kerstverlichting je wilt. Als u binnenshuis lichtjes ophangt, wilt u misschien LED-lampjes gebruiken omdat ze veiliger en gemakkelijker te gebruiken zijn. Bovendien zijn LED-lampjes vaak buigbaar, waardoor u ze gemakkelijk rond uw kerstboom of andere decoraties kunt wikkelen. U kunt ook LED-verlichting buiten gebruiken, maar voor grotere oppervlakken kunt u beter traditionele verlichting gebruiken.

Draai uw versieringen

Als u een grote kerstboom hebt, zult u deze waarschijnlijk willen draaien om ervoor te zorgen dat alle kanten verlicht zijn. U kunt echter ook andere versieringen zoals slingers en kransen draaien om extra licht in uw huis te brengen. Misschien wilt u ook de buitenverlichting aanzetten, vooral als u in een buurt woont met strenge regels voor buitenversieringen. Als u een verlichte kerstboom hebt, kunt u deze op zijn kant zetten en de verlichting op de takken aanzetten, wat een geweldige manier is om de hoeveelheid versieringen in uw huis die aan staan te maximaliseren. Als u verlichting op uw dak heeft, kunt u deze ook draaien om uw huis er nog feestelijker uit te laten zien. Misschien wilt u uw lichten op een timer zetten, zodat ze niet altijd aan zijn.

Vergeet de ramen niet

Veel mensen vergeten hun ramen te verlichten tijdens de kerstperiode, maar het is heel gemakkelijk om dit te doen en het kan echt bijdragen aan de feestelijke uitstraling van uw huis. U kunt eenvoudige dingen gebruiken zoals kandelaars met kerstverlichting of kleine kerstboompjes om extra licht op uw ramen te brengen. U kunt ook kerstverlichting met een breed frame gebruiken om een kransachtig effect op uw ramen te creëren, waardoor ze veel helderder en opvallender worden. Als u glas-in-loodramen in uw huis heeft, kunt u een beetje kerstsfeer toevoegen door gekleurde lichtjes of kleine kerstdecoraties in de ramen te gebruiken. Misschien wilt u ook lampjes aan uw dak hangen om uw ramen te verlichten.

Gebruik wit licht

Als u een meer traditionele kerstlook wilt creëren, kunt u kiezen voor witte kerstverlichting. Deze lichtjes zijn duurder dan gekleurde lichtjes, maar ze geven een zachtere, gelijkmatigere gloed die meer lijkt op hoe kerstverlichting er vroeger uitzag. Als u helemaal uit wilt gaan met uw kerstverlichting, kunt u zelfs witte lichtjes in uw ramen plaatsen om een nog spectaculairdere look te creëren. Als u een meer moderne look voor uw kerstverlichting wilt, kunt u gekleurde lichtjes gebruiken, hoewel u er misschien minder van wilt gebruiken om te voorkomen dat uw decoraties er te druk en overweldigend uitzien. U kunt ook een mix gekleurde en witte kerstverlichting om een meer moderne look te creëren, terwijl nog steeds een deel van de traditionele kerst sfeer.

Voeg feestelijk eten toe waar u van houdt

Als je echt wilt schoppen uw kerstversiering up een inkeping, kunt u feestelijke voedingsmiddelen toe te voegen aan uw decor. Een schaal met kerstsnoepjes of een bord met kerstkoekjes op uw tafel, bijvoorbeeld, kan uw kersttafel omtoveren tot een heldere, warme en feestelijke plek om te eten. U kunt ook andere voedingsmiddelen gebruiken om een aantal feestelijke tafeldecoraties te maken. Een schaal met dennenappels kan bijvoorbeeld een mooie visuele toevoeging aan uw tafel zijn, en u kunt er wat kerstsfeer aan toevoegen met een paar LED-lampjes.

Vergeet de dimmer niet

Als u wilt voorkomen dat uw kerstversieringen door uw elektriciteitsrekening branden, kunt u een dimschakelaar gebruiken bij de circuits die uw kerstverlichting aansturen. Op die manier kunt u de lichtsterkte van uw versieringen regelen en ze minder vaak gebruiken als u bang bent dat ze te veel kosten. Als u uw kerstversiering helemaal wilt uitpakken, maar er geen fortuin aan wilt uitgeven, kunt u geld besparen door LED-verlichting te gebruiken, uw versieringen te draaien en een dimschakelaar te gebruiken bij de circuits die uw kerstverlichting aansturen. Om de kerstsfeer nog meer in huis te halen kan je ook nog een mooie kunstkerstboom bij de outlet kopen.

Comments Off on Waarom u uw kerstverlichting serieus moet nemen