Tuinartikelen

De primeur van Ecostyle hondenvoer: de meest betaalbare en smakelijke optie op de markt

Als je een hond hebt, moet je hem ook eten geven. En dit is niet zomaar voer. Hondenvoer is heel specifiek vanwege de voedingsbehoeften die honden hebben. Hondenvoer moet rijk zijn aan eiwitten, vetten en vezels en arm aan koolhydraten, suiker en zout. Naast al deze factoren is hondenvoer er ook in verschillende prijsklassen. Afhankelijk van hoeveel u wilt uitgeven en hoe kieskeurig uw pup is, zijn er verschillende mogelijkheden die passen bij uw wensen en uw budget. Als uw hond op de onze lijkt, is hij misschien niet kieskeurig als het op zijn maaltijden aankomt, maar hij zal het u zeker laten weten als hij iets niet lust de volgende keer dat u hem iets nieuws aanbiedt. Dit betekent dat het kiezen van een betaalbaar merk lastig kan zijn, omdat veel van de goedkopere merken de neiging hebben meer vulstoffen te bevatten dan echte ingrediënten. Gelukkig heeft Ecostyle een betaalbaar merk hondenvoer op de markt gebracht dat ook nog eens geweldig is voor uw huisdier!

Wat is Ecostyle?

Ecostyle is een hondenvoedingsmerk dat zich volledig inzet voor het milieu en de gezondheid van honden. Daarom zijn de ingrediënten ethisch verantwoord, want ze zijn allemaal 100% plantaardig. Dit betekent dat ze volledig dierproefvrij zijn, waardoor het een geweldige optie is voor pups met een veganistisch dieet of mensen met allergieën of gevoeligheden voor bepaalde soorten eiwitten. Ecostyle is een klein merk dat de slogan gebruikt: “Geen hype. All heart.” Dit is een weerspiegeling van hun toewijding aan hun missie: uw hond een voedzaam plantaardig dieet te geven en tegelijkertijd de koolstofvoetafdruk van hun productieproces te verminderen. Ecostyle hondenbrokken zijn verkrijgbaar in de aanbieding bij Petfooddiscount in nat- en droogvoer, in zakjes of in blik. U kunt kiezen uit de smaken kip of vis voor uw pup en u kunt het voer in bulk kopen voor een geweldige prijs.

Ingrediënten van het merk Ecostyle

Als het gaat om de ingrediënten van het merk Ecostyle, is het goede nieuws dat elke zak een volledige lijst bevat van alles wat erin zit. Het slechte nieuws is dat veel van deze ingrediënten minder dan smakelijk zijn. Hier is een korte lijst van wat u kunt verwachten te vinden in het merk Ecostyle: Het eerste vermelde ingrediënt is maïs, wat het meest opvallende probleem is met dit merk. Maïs is een goedkope en gemakkelijke bron van koolhydraten en kan worden gebruikt als vulmiddel in veel hondenvoer. Hoewel maïs in kleine doses niet schadelijk is, hebben studies aangetoond dat het kan bijdragen aan een groot aantal gezondheidsproblemen wanneer het in grote hoeveelheden wordt geconsumeerd. Rijst is een betrouwbare bron van koolhydraten en vezels, maar het is ook bijna altijd genetisch gemodificeerd. Soja-eiwit is een andere goedkope bron van eiwit en koolhydraten, maar de bron van de soja is meestal genetisch gemodificeerd. Tarwe is een andere bron van koolhydraten en eiwit die bijna altijd genetisch gemodificeerd is.

Waarom u Ecostyle zou moeten vertrouwen: Een klein merk met een groot hart

Bij het kiezen van een hondenvoer is een van de belangrijkste factoren om te overwegen het merk achter het voer. Ecostyle is een klein bedrijf dat zich volledig inzet voor de gezondheid van zowel uw hond als de planeet. Daarom gebruiken ze alleen 100% plantaardige ingrediënten die ethisch verkregen zijn, en recyclebare verpakkingen en dozen. Ze gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen, en hun voeding is ook vrij van maïs, tarwe, soja, zuivel en GMO’s. Ecostyle is ook transparant over hun productieproces en open over de kosten en hoe zij in staat zijn om hun prijzen laag te houden. Ze gebruiken kleinere mengmachines, en hun fabrieken staan in de VS in plaats van China. Dit betekent dat, welke smaak van voer u ook kiest, uw pup voedsel van hoge kwaliteit krijgt dat ethisch verantwoord is en redelijk geprijsd.

Hoe smaakt het?

Het merk Ecostyle is verkrijgbaar in twee smaken: kip en vis. De vissmaak wordt geadverteerd als zijnde gemaakt met zalm, maar de ingrediëntenlijst bevat soja als eiwitbron. De kipsmaak is gemaakt van maïs, soja en andere goedkope vulstoffen. Ecostyle raadt aan uw hond één kopje droogvoer per dag te geven, wat aan de lage kant is van de aanbevolen voedingshoeveelheden. Er is geen twijfel dat dit voer betaalbaar is, maar het is moeilijk te zeggen hoe het smaakt. Gezien het feit dat de hoofdingrediënten vulstoffen zijn die niet bekend staan om hun smaak, is het veilig om aan te nemen dat de smaak niet geweldig is. Aangezien het merk voor 100% uit plantaardige ingrediënten bestaat, is er ook geen manier om te weten of het voer een goede voedingskeuze is voor uw pup.

The Bottom Line

Over het geheel genomen is Ecostyle een goedkoop merk waar moeilijk iets positiefs over te zeggen valt. Hoewel het betaalbaar is, is het ook gemaakt met goedkope vulstoffen die niet bekend staan om hun smaak of voedingswaarde. Ecostyle is een klein bedrijf dat een grote impact heeft door een standpunt in te nemen voor de planeet en de gezondheid van de pups die van hen afhankelijk zijn. Hoewel hun voer niet het lekkerste is, is het een goede optie voor pups op een veganistisch dieet of met allergieën of overgevoeligheden voor bepaalde eiwitten. Andere merken zoals Orijen puppy zijn ook goede hondenbrokken voor een zachte prijs.

Comments Off on De primeur van Ecostyle hondenvoer: de meest betaalbare en smakelijke optie op de markt